Menu

De Studio

Na enkele jaren op verschillende plekken Coach en Yoga trainer te zijn geweest vond ik het tijd om mijn eigen plekje te creeren. Waar ik wil delen, overbrengen, samenkomen en verbinden. In een setting waar je volledig jezelf kunt zijn. En waar een groot deel van mijn wensen, idealen, inspiraties en ambities terug te zien en voelen zullen zijn.

In de studio kun je kiezen uit diverse yogastijlen en aanverwante activiteiten, die passen bij een bewuste, lichte, gezonde en vreugdevolle leefstijl. Varierend van fysieke inspanning tot mentale ontspanning. Inspiratie en delen. Acceptatie en voelen.

Ondanks dat de studio een hele fijne plek gaat worden, ben ik een groot voorstander van buiten zijn. Tussen de bomen, op het strand, in de natuur. Zo vaak en veel mogelijk. We zitten met z’n allen nog veel te veel binnen. En nog een pluspunt, buiten waait je aura schoon. Wel zo fijn na een drukke dag of bij spanning.

Dus bij mooi weer verplaatsen we de groeps- en persoonlijke lessen in overleg zoveel mogelijk naar buiten. naar een wonderlijke plek in de buitenlucht! Over prikkelen van de zintuigen gesproken 😀