Menu

Coaching

Net zoals Yoga is het woord Coaching een steeds populairder wordende term. Iedere activiteit In mijn aanpak werk ik met voorkeur Holistisch. Holistisch betekent ‘ in zijn geheel’ oftewel in deze bewuste vorm van begeleiding worden alle factoren, die van invloed zijn op een evenwichtig leven. Met als effect persoonlijke doorbraken die doorwerken op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en leefstijlniveau.

Er zijn tegenwoordig veel coaches. En het vinden van de juiste coach is heel persoonlijk. Voor mij is een goede coach, iemand, die volledig in dienst kan staan van de coachee. De coach fungeert als spiegel. Je kijkt mee naar vraagstukken en stelt vragen, je vraagt door en vat overzichtelijk samen. Daarbij geef je ruimte voor het verkrijgen van eigen inzichten en stel je de coachee op het gemak. Je creëert een veilige en geborgen setting waarin ontdekt mag worden. Zonder maskers, zonder verwachtingen. Waarbij alles mag zijn. De zonnige en schaduwkanten.

Mijn Coaching sessie vindt bij voorkeur buiten in de natuur plaats. Of natuurlijk op een locatie van jouw keuze. Er zijn verschillende sessies die 1 op 1 geboekt kunnen worden.

Coaching met ondersteuning van de natuur of Engelen.

Vraag gerust naar de inhoud, het effect en de mogelijkheden van deze -out of the box- benadering!

Wil je een gratis Telefonisch Consult over Coaching? Meld je hier aan!