Menu

Holistische Coaching

Net zoals Yoga is het woord holistisch een steeds populairder wordende term. Iedere activiteit bij de studio heeft dit karakter. Holistisch betekent ‘ in zijn geheel’ oftewel in deze bewuste vorm van begeleiding worden alle factoren, die van invloed zijn op een evenwichtig leven, meegenomen in de aanpak. Met als effect persoonlijke doorbraken die doorwerken op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en leefstijlniveau.

Er zijn tegenwoordig veel coaches. En het vinden van de juiste coach is heel persoonlijk. Voor mij is een goede coach, iemand, die volledig in dienst kan staan van de coachee. De coach fungeert als spiegel. Je kijkt mee naar vraagstukken en stelt vragen, je vraagt door en vat overzichtelijk samen. Daarbij geef je ruimte voor het verkrijgen van eigen inzichten en stel je de coachee op het gemak. Je creëert een veilige en geborgen setting waarin ontdekt mag worden. Zonder maskers, zonder verwachtingen. Waarbij alles mag zijn. De zonnige en schaduwkanten.

Engelen-, Creatieve & Natuur Coaching

Deze sessies kunnen zowel groepsgewijs of 1 op 1 geboekt worden. De coachstijl blijft gelijk, alleen de werkvorm is anders en daardoor extra bijzonder.

Vraag gerust naar de inhoud, het effect en de mogelijkheden van deze -out of the box- coach benadering! Kijk ook bij Workshops & Cursussen voor meer bijzondere sessies.

Wil je een gratis Coaching proefsessie? Schrijf je hier in