Menu
Geen categorie

HolyMoly, verder als reizende yogi in de buitenruimte!

Wat een journey!

Voor ons allen überhaupt in het leven, in deze pandemie, maar ook zeker voor mij persoonlijk en als Yoga ondernemer! Wilde ik, heel graag en vastberaden, mijn eigen Yogastudio openen in maart 2020. Gooide de plannen van de kosmos flink wat roet in het eten :S En ben ik vanaf daar continu uitgenodigd én uitgedaagd om mezelf te blijven uitvinden en mee te bewegen. Niet altijd heel makkelijk geweest natuurlijk, integendeel, maar lang verhaal kort, het klopt eigenlijk helemaal!

Want ik vind persoonlijk niets lekkerder dan in de buitenlucht te werken als Coach én als Yogatrainer. Om die reden heb ik daarom ook besloten om vanaf hier in principe de buitenruimte als mijn werkruimte te zien en de intensiteit van mijn aanbod aan te passen op de veranderende seizoenen. Net zoals het leven dat vaak van ons vraagt. Daarbij is niets zo helend, verfrissend, verkwikkend als de natuur, het groen, de lucht en de eindeloze mogelijkheden! Dus laat ik mezelf en mijn yogi’s dan maar ook niet (letterlijk) in hokjes stoppen! Dat betekent natuurlijk niet dat ik nooit meer iets binnen zal organiseren, maar het is niet nodig! Sterker nog ik denk dat we enorm veel behoefte hebben aan meer buitenzijn, in de natuur, om zo dichter en makkelijker bij onze eigen natuur te komen! En hoe goed past dat bij mijn denkwijze als holistisch werker! Lichaam, geest, hart, ziel, energie en spiritualiteit!

Ik heb de tijd genomen om mijn website alvast hierop aan te passen en ook het reserveringsysteem Momoyoga in te stellen om je deelname te kunnen reserveren!

Dus klik gerust wat rond om te snuffelen en te zien wat er op de (Pop Up) Planning staat! Hou regelmatig de site in de gaten want ik zal vanaf nu weer updates doen 🙂

Heel veel liefs en bedankt dat jullie mij tijdens deze zoektocht, deze journey, zijn blijven supporten en inspireren! Dankbaar to the max!

Namasté beautiful souls!

Rosa

No Comments

    Leave a Reply