Menu
Geen categorie

Partner(s) en samenwerkingen gezocht voor Holy Moly Zwijndrecht!

Partner(s) en samenwerkingen gezocht met ingangsdatum 01 juli 2020!

Voor het delen van dit heerlijke, ruimtelijke en multifunctionele bedrijfspand (ruim 100m2 inclusief toilet, keuken,)! Klaar voor gebruik en in overleg in te richten🕉🔝

Ik ben op zoek naar ZZP-ers met aanverwante diensten of activiteiten op het gebied van Coaching en Yoga! Dus Yogadocenten, Coaches, Pilates instructeurs, Therapeuten, Masseurs, Dansdocenten, Healers, Readers etc voel je welkom om te reageren💛💯 Zodat we verder kunnen verkennen!

Je kunt tegen een heeeeeel scherp tarief dagdelen, dagen of avonden huren! Vast en flexibel in te delen. Nog veel keuze! Zeker tot eind maart 2021:D wacht niet te lang…. Dus spread the word voor deze uitzonderlijke plek, op een knusse plek.

Zwijndrecht is klaar voor je 😀

No Comments

    Leave a Reply