Menu
Geen categorie

Vanaf zaterdag 16 mei naast Online ook Outdoor Coaching & Yoga!

Lieve Holy Moly Yogi,

Het is alweer even geleden, maar hier wederom een persoonlijk bericht van mij 🙂

Helaas zullen de deuren van Holy Moly Studio gesloten blijven tot 01 september volgens de maatregelen van het kabinet
omtrent COVID-19. Er zijn wel veel petities in omloop om deze datum te vervroegen, maar zover is het nog niet…..Niet getreurd, want gelukkig gaan we richting langere dagen en mooie temperaturen. Dus reden genoeg om ook Outdoor aan de slag te gaan! Naast de Online lessen van Holy
Moly.

Buiten Yoga
In Momoyoga vind je vanaf zaterdag 16 mei a.s. diverse groepslessen, die door mij buiten georganiseerd zullen worden (locatie Noordpark). Uiteraard op veilige 1,5 meter afstand, met je eigen spullen (yogamat, handdoek,dekentje, waterfles). Yoga is verrijkend, maar buiten yoga is een echt kadootje voor jezelf. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn.
Dichter bij je eigen natuur komen is dan stukken makkelijker! Met de vogeltjes die de muziek verzorgen!? Je eerste sessie is altijd gratis!?

Ik ben ook erg benieuwd welke dag en tijd voor jou het fijnst zo zijn qua? buitenlessen?? Laat het me gerust weten 🙂

Personal Yoga & Coaching
Ook kun je met mij personal Yoga & Coaching
Binnen of Buiten doen op verantwoorde en veilige afstand. Ongetwijfeld zal deze periode je niet altijd in de koude kleren gaan zitten. En misschien wil je voor jezelf het roer wel omgooien qua gezondheid of meer tijd bewust en buiten doorbrengen. Ik werk in sessies 1 op 1. Waarbij we het
lichamelijke combineren met het mentale, emotionele en energetische van jouw vitaliteit. Of je kunt eventueel samen met een partner of vriend(in) boeken. Dat is natuurlijk ook mogelijk. De locatie kan het Noordpark zijn, maar jouw inbreng is leidend. Ik kom gewoon naar je toe! Je kunt voor meer
informatie of boeken (dag/tijd in overleg) reply-en op deze mail. De eerste sessie is altijd gratis!? En van iedere sessie ontvang je een persoonlijk verslag 🙂

Wandelen of Natuurcoaching
Misschien wil je graag met iemand sparren
over bepaalde vraagstukken, iemand die onafhankelijk met je mee kan meekijken, zonder belangen. Voel je welkom bij mij om dit te doen. Dit kunnen we in de Holy Moly Studio doen, of ook fijn buiten tijdens een wandeling of natuurcoaching. Uiteraard alles op veilige afstand. We kunnen lichamelijke houdingen aannemen ter ondersteuning, om het vraagstuk meer helder te krijgen voor jezelf. Ook kan het zijn dat ik engelenkaarten inzet met als doel inspiratie of inzichten om verder te kunnen. De eerste sessie is altijd gratis.

Persoonlijke klik
Bij alle activiteiten is de klik met de begeleider of
docent enorm belangrijk om je te openen. Voel je welkom om dit vrijblijvend met mij te onderzoeken. Ik deel graag met je, maar jouw beleving staat voorop. Met mijn lessen of begeleiding hoop ik je het contact met jezelf terug te geven of te versterken qua behoefte. Vaak zachtheid en compassie. Of juist kracht en energie. Is er geen juiste klik, dan heb ik een enorm netwerk van toppers waarnaar ik je graag verwijs. Je komt er altijd rijker uit. Je komt erachter door te ervaren,
door te doen 🙂

Ik ben Holy Moly begonnen om weer te voelen, te delen, te verkennen, te ontmoeten, te groeien en te inspireren. Nu lijkt
mijn boodschap hierin relevanter dan ooit in deze corona tijd. Gun jezelf deze aandacht en liefde.

Wil je meer informatie app, bel (0654792611) of mail me gerust. of volg mij voor alle ontwikkelingen via Instagram (holymoly_zwijndrecht) of Facebook!

Hopelijk tot heel snel 😀

Veel goeds,
Rosa

No Comments

    Leave a Reply