Menu
Kennismaking

De naam Holy Moly Coaching and YogaStudio…..

Nu ik meer bekendheid geef aan mijn studio komt ook vaker de vraag. Waarom de naam Holy Moly?

Allereerst wilde ik een naam die blijft hangen. Anders is en ook vreugde, plezier en licht uitdrukt. Ook belangrijke waarden in een bewust leven.

Holy verwijst naar de holistische benadering van mijn activiteiten. En Moly hoort er gewoon bij. Holy Moly zeg je wanneer iets je verrast, verbaasd of raakt.

Dat gevoel precies streef ik na. Dat we met elkaar overweldigen, geraakt worden, verwonderen, grenzen verkennen, het onmogelijke mogelijk maken. Dat we weer bewust in contact komen met ons gevoel. En dat we alles vanuit een groot vertrouwen en geloof in de werking van de kosmische wetten doen.

Holy staat ook voor heilig. In mijn interpretatie niet persé voor de bijbel, maar zeer zeker wel voor het heiligdom van het leven. Het sublieme lichaam, de geest, onze levensenergie. De drijvende kracht achter alles. Want hoe langer je daarbij stilstaat.. Hoe overweldigender dat eigenlijk is. Laat het voor je werken. Daarom… Holy Moly 💗

Rosa