Menu
Duurzaamheid

Groen, duurzaam, mens-, dier- en klimaatvriendelijk. Eerlijk zullen we samen delen!

In alle voorbereidingen op het klussen. Struin ik insta, marktplaats, pinterest etc af voor inspiratie, maar ook voor tweedehands vondsten! Want de YogaStudio moet natuurlijk vooral een hele fijne plek worden, maar ook karakter krijgen. Een spot met een verhaal, waar je wil zijn! Qua activiteiten, maar zeker ook qua interieur, kleuren en materialen.

Binnen mijn concept sta ik zoveel mogelijk voor groen, duurzaam, mens-, dier- en klimaatvriendelijk! Eerlijk zullen we alles delen!

Zo had ik een superleuk telefoongesprek met Marcel van HappySoaps! over o.a. plasticvrije body- en shampoo bars! Het zou zomaar zo kunnen zijn, dat deze verkrijgbaar zijn in de Yogastudio! Kun je na je Yogapractice ook heerlijk verantwoord douchen en na-voelen thuis! Past helemaal in de yogi leefstijl.

Dusss hou mijn site en socials in de gaten, want voor de eerste yogi’s van Holy Moly heb ik een bijzonder lekker kadootje! 🙂

Liefs Rosa