Menu

Coaching (1 op 1)

Tijdens een 1 op 1 sessie wordt er gewerkt vanuit de behoefte van de coachee (vrager). Dit kan in het moment ontstaan of vormgegeven worden in een afgestemd persoonlijk Coachplan. Voorbeelden zijn verbeteren van de vitaliteit, stressreductie, energiemanagement, ontspanningsbehoeften, angsten, irreële gedachten elimineren, of juist talenten en ambities manifesteren. Het belangrijkste bij Coaching is bewustwording creëren. Van belemmerende overtuigingen, oordelen en gedragspatronen die meer bepalen dan we vaak beseffen. In goede en ‘minder goede’ zin.

Coaching (mentaal) wordt daarom met voorkeur gecombineerd met lichaamswerk zoals Yoga (voelen, fysiek) zodat er qua aanpak gekeken kan worden naar het geheel en daarin de wisselwerking van het lichaam, de geest, emoties en leefstijl. Elke Coaching wordt om die reden op maat vormgegeven. Na iedere sessie ontvang je een persoonlijk verslag in jouw persoonlijke logboek.

Op dit moment zijn er twee hoofdvormen;

Natuur Coaching We gebruiken de natuur als werkruimte maar ook als decor waarin we adhv metaforen kunnen werken aan persoonlijke vraagstukken. Tastbaar en concreet, maar ook harmoniserend, helend en voedend qua energie.

Engelen Coaching en Tarot We maken contact met lichtwezens vanuit andere dimensies om ons heen, de wijsheid van de Engelen en Gidsen om te kijken naar persoonlijke vraagstukken. Waarin tarotkaarten concreet maken aan welke thema’s je kunt werken en ik als vertaler fungeer van persoonlijke boodschappen vanuit liefde en licht. Eye-openend en hart verwarmend!

Wil je een gratis Telefonisch Consult over Coaching? Schrijf je hier in!